Košarica

 

Št. produktov: 0

 
 

 Brezplačna dostava ob nakupu nad 50 EUR!

 
 
 

ROSACTIVE - nov pristop k negi kože

ROSACTIVE izdelki izvirajo iz neskončnega sveta naravnih sestavin . Ko svet raziskovanj in razvoja postane realnost, zato so naš ponos dosežki in uspeh. Nenehno izboljšujemo svoje izdelke in tehnologije in uspešno zadovoljujemo nenehno naraščajoče zahteve trga in kupcev. Fitocevtiki so zadnja kozmetična novost na katero smo dobro pripravljeni. Že nekaj let naša filozofija temelji na parametrih združiti oz. približati kozmetiko farmaciji. Naša raziskovanja temeljijo na področju dermo kozmetike (aktivne sestavine z nizko molekularno težo, ionsko sestavo in nosilni čas 2/8 minute). Visoka kakovost in odlični rezultati v zelo kratkem času: to je ROSACTIVU izziv za novo stoletje. Visoka strokovnost, zanesljiva kakovost ter kvantitetni standardi in predpisi so velike začetnice ROSACTIVE . Prav zato je ROSACTIVE idealni partner lepotnih klinik, medicinskih oz. zdravstvenih centrov in specializiranih SPA centrov, ki se razlikujejo od drugih po kakovosti, inovativnosti in učinkovitosti.

Nega obraza in telesa izdelana v ROSACTIVE COSMETICS ne predstavlja samo velikega dosežka na tem področju, temveč tudi nov globalni pristop moderne tehnologije na področju negovanja kože.
ROSACTIVE COSMETICS je uspešno integriral novo generacijo zeliščnih in rastlinskih izvlečkov skupaj z biotehnološkimi sestavinami. To pomeni, da so ti inovativni izdelki primerni za celo vrsto kozmetikov, lepotnih strokovnjakov in končnih uporabnikov.

Rosactive vlaga velike napore v raziskovanje, delujoč v kompetentnih medicinskih inštitucijah z namenom nenehnega razvoja tehnologije ROSACTIVE izdelkov.
Aktivne sestavine pripadajo sferi farmacije. Formule izdelkov so skrbno nadzorovane in spremljane.

Veliko več kot zgolj kozmetika

POSLANSTVO: Izboljšati zdravje kože!
Za posvetitev in uresničitev te namere je bila dana enostavna obljuba:
• Dokazati kakovost izdelkov, ki so plod dela znanstvenikov.
• Ponuditi kozmetične izdelke, ki izboljšujejo splošno počutje, srečo in posebej ozaveščenost tistih, ki jih uporabljajo.

CILJ
Nepretrgano stremljenje k odličnosti, glavni značilnosti blagovne znamke Rosactive.

TRADICIJA
Razvijanje kozmetičnih izdelkov, ki jih odlikujejo najsodobnejša znanstvena dognanja in inovacije, ob uporabi najkakovostnejših izvlečkov iz »narave«. Sinergijsko delovanje za doseganje najboljših učinkov in rezultatov.

RAZŠIRJENOST
Naša blagovna znamka je že več kot desetletje prisotna na štirih celinah v več kot 45 državah in v dveh podružnicah v ZDA in Združenih arabskih emiratih.

Fitocevtiki: kozmetični izdelki prihodnosti

NARAVA
Naravno ni samo tisto, kar prihaja iz narave, temveč vse, kar ustreza našemu telesu.
Hydra Comfort je narava, ker ne vsebuje sestavin, ki bi škodile vrhnjici oziroma jo dražile (parabeni, petrolati, propilen glikol, težke kovine, barvila, alergeni ipd.).

Znanost ne poskuša nadvladati narave s tehnologijo, temveč obe delujeta v harmoničnem ravnovesju.

INOVACIJA
Hydra Comfort predstavlja inovacijo, ker zagotavlja sinergijsko delovanje več kot 100 različnih aktivnih sestavin nove generacije v negi najpogostejših kožnih nepravilnosti in spodbuja ugodje kože in njeno naravno ravnovesje.

UČINKOVITOST
Hydra Comfort je učinkovita nega, ker vsebuje visoke koncentracije snovi, ki so bistvenega pomena za zdravje in dobro počutje kože (vitamine, minerale, kolagen, elastin, maščobne kisline, sladkorje, aminokisline).

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.