Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

ROSACTIVE HYDRA COMFORT BALANCE MASK 50ML

- 40 %
ROSACTIVE HYDRA COMFORT BALANCE MASK 50ML

Ali veš?

ROSACTIVE izdelki izvirajo iz neskončnega sveta naravnih sestavin.

ROSACTIVE

Prodajalec: ROSACTIVE

Cena: 23,99 € 14,39 € Najnižja cena pred akcijo: 14,39 €

Zaloga: zadnji kosi

 

MASKA ZA MASTNO KOŽO

FORMULA: Brez PEG, brez mineralnih olj, brez silikonov, brez umetnih barvil, brez parabenov, brez alkoholov, brez sestavin živalskega izvora.

KOZMETIČNE UČINKOVITE SESTAVINE: Bela glina, rižev škrob, eterično olje sivke, olje brusničnih semen, sezamovo olje, naravni vlažilni faktor, pantenol, destilirana voda kadulje.

Idealna za mastno in nečisto koži, ter občasno čiščenje normalne kože. Z nanosom bele gline, ki ima izjemen učinek čiščenja, mineralizacije in absorpcijo snovi, se koži odstrani odvečni sebum in nečistoča, ter izboljša pretok oligoelemntov.

UPORABA: Po temeljitem čiščenju in tonificiranju, masko nanesite na obraz, vrat in dekolte, izogibajte se predelu okoli oči in ustnic. Masko pustite delovati 15 minut in s pomočjo gobice sperite z vodo. Postopek ponovite enkrat na teden.

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.