Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

CORINE DE FARME FRESH & NATURAL BABY WIPES WITH PLASTIC LID 70 PCS

novo
CORINE DE FARME FRESH & NATURAL BABY WIPES WITH PLASTIC LID 70 PCS

Ali veš?

Nežno pomirijo, očistijo in navlažijo občutljivo otroško kožo. Koža je po uporabi nežno odišavljena.

Cena: 3,49 €

Zaloga: na voljo

 

VLAŽILNI ROBČKI 70 KOS

Vlažilni robčki za dojenčke in malčke z vsebnostjo 97% sestavin naravnega izvora. Nežno pomirijo, očistijo in navlažijo občutljivo otroško kožo. Koža je po uporabi nežno odišavljena. Vsebnost ognjiča kožo ščiti, pomirja ter jo nežno odišavi. Kot del pristopa eko koncepta so robčki biološko razgradljivi.* Formulirano pod farmacevtskim nadzorom. Testirano pod pediatričnim in dermatološkim nadzorom.

OPOZORILO: Ob vsaki spremembi nežno obrišite otrokovo kožo. Izpiranje ni potrebno. Embalažo dobro zaprite za daljšo obstojnost robčkov. Hranite izven dosega otrok. V primeru trdovratnega pleničnega izpuščaja se posvetujte z zdravnikom. Ne nanašajte na razdraženo ali poškodovano kožo. *Izdelke ne puščajte v naravi in ne mečite v toaletno školjko. Uporabljene robčke vrzite v koš za smeti.

SESTAVINE: AQUA, GLYCERIN, POLYSORBATE 20, PARFUM, CITRIC ACID, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, CALENDULA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT, TROPOLONE, SORBIC ACID, SODIUM HYDROXIDE

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.