Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

CORINE DE FARME PHYSIOLOGICAL SALINE SOLUTION 30 x 5 ml

novo
CORINE DE FARME PHYSIOLOGICAL SALINE SOLUTION 30 x 5 ml

Ali veš?

Navlaži nosno votlino, zmanjša nosne izločke in omogoča lažje dihanje. Očisti in odstrani nečistoče na očesnem predelu.

Cena: 6,49 €

Zaloga: na voljo

 

FIZIOLOŠKA RAZTOPINA

Pakirano v posameznih ampulah, praktičnih in varnih za uporabo. Navlaži nosno votlino, zmanjša nosne izločke in omogoča lažje dihanje. Očisti in odstrani nečistoče na očesnem predelu. Vsebuje 0,9% natrijevega klorida v vodi.

Uporaba 5 v 1:
• Za nosno higieno: za izpiranje ali čiščenje suhega ali zamašenega nosu,
• Za higieno oči: za čiščenje z izpiranjem oči ali očesno kopeljo,
• Za izpiranje ušes,
• Za izpiranje/čiščenje ran,
• Za inhalacijo pri aerosolni terapiji.

UPORABA: Za uporabo odlomite in zavrtite konico ampule. Za čiščenje nosne votline: Dojenčka položite na hrbet z glavo rahlo obrnjeno na stran. Konico ampule vstavite v dojenčkovo nosnico in nežno stisnite ampulo, tako da priteče tekočina. Obrišite izloček, ki priteče iz nosu. Za čiščenje očesnega predela: Stisnite nekaj kapljic fiziološke raztopine na sterilni kos vatke in očistite od nosu navzven. Za vsako oko, uporabite nov kos vatke.

OPOZORILO: Ampulo uporabite samo enkrat – Samo za zunanjo uporabo – Ne injicirajte - Shranjujte stran od dosega otrok – Ne uporabite isto ampulo za čiščenje nosu in očesnega predela – Ne uporabljajte poškodovane ali odprte ampule, zaradi tveganja bakterijske okužbe in zmanjšanja učinkovitosti izdelka – Ne uporabljajte iste ampule za več oseb. Nova okrogla varnostna konica: popolnoma prilagodi fiziologijo dojenčkovih nosnic za nežno čiščenje.
Fiziološki serum Corine de Farme je primeren za vso družino: dojenčke, otroke in odrasle.

SESTAVINE: 0,9 % raztopina natrijevega klorida*, prečiščena voda *sestavine naravnega izvora

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.