Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

MOSQUITNO SINGLE STICKERS - Safari

MOSQUITNO SINGLE STICKERS - Safari

Ali veš?

Dermatološko testirani, 100% brez vsebnosti DEET, delujejo na vse vrste insektov, visoka kvaliteta proizvodov
inovativni proizvodi, proizvodi z etično noto, proizvodi imajo minimalen vpliv na okolje, izdelki vsebujejo 100% naravno citronelo in so, varni za otroke (od 6 mesecev dalje) in nosečnice.

Ocena:
MOSQUITNO

Prodajalec: MOSQUITNO

Cena: 3,49 €

Zaloga: na voljo

 

NALEPKE Z VONJEM CITRONELE - SAFARI, 6 nalepk

Naraven proizvod. Moderno in enostavno za uporabo. Obstojnost minimalno 72 ur. Primerno za tekstil, posteljo, prikolico, šotor, itd. ne uporabljajte na koži. Hranite stran izven dosega otrok mlajših od 3 let in stran od hišnih ljubljenčkov. Izdelka ne uporabljajte v primeru alergije na citronelo.

OPOZORILO: Hranite izven dosega otrok. Samo za zunanjo uporabo. Nevarnost zadušitve.

Rok uporabe označen na izdelku. Izdelka ne zaužijte. Izdelek je varen za namenjeno uporabo.

PREVIDNO: Ni uporabljajte na otrocih mlajših od 3 let. Uporabljajte pod nadzorom odrasle osebe. Pri nekaterih ljudeh lahko dolgotrajen stik s kožo povzroči alergijsko reakcijo. Po uporabi si umijte roke. Ne uporabljajte v ustih in na očeh. Ni za uporabo v vodi.

PRVA POMOČ: Če se zgodi reakcija na koži, takoj sperite z milom in vodo in izdelke odstranite. Če je reakcija še vedno prisotna, se posvetujte z zdravnikom. Če izdelek pogoltnete, takoj pokličite zdravnika za nasvet in pomoč.

NAVODILA ZA UPORABO: Odstranite papirnato folijo iz izdelka in izdelek namestite na tekstil, posteljo, prikolico, šotor, itd.

SHRANJEVANJE IN ODSTRANJEVANJE: Za dolgotrajno obstojnost, hranite v original embalaži. Hranite izven dosega otrok. Za odstranjevanje, izdelek vrzite v smeti.

Izdelek ni bil registriran na agenciji za zaščito okolja v ZDA. Mosquitno BV predstavlja, da ta proizvod izpolnjuje pogoje za 25(b) oprostitev registracije po zveznih insekticidih, fungicidih in rodenticidih act

AKTIVNE SESTAVINE: 83% olja citronele na nalepko, 17% inertne sestavine, guma, amonijev benzoat, cinkov oksid, lepilo, SKUPAJ SESTAVIN – 100%

SESTAVINIE: Citronella oil 0,75g (83%) per sticker (0,90g). Rubber, Ammonium Benzoate, Zinc Oxide, Glue.

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.