Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

ELIXIR DES GLACIERS "Cure Majesteux Votre Visage" 12,5 ML

ELIXIR DES GLACIERS "Cure Majesteux Votre Visage" 12,5 ML

Ali veš?

Serum popravi poškodbe na koži in poveča njeno elastičnost. Preko noči se fine linije zmehčajo in napnejo, polt je zdrava in sijoča.

VALMONT

Prodajalec: VALMONT

Cena: 303,00 €

Zaloga: na voljo

 

EKSKLUZIVNO OLJE ZA ZRELO KOŽO

Ta izjemni prestižni nektar je božanski za uporabo. V rekordnem času se vpije v kožo, tako je po nanosu napeta, preoblikovana, mehkejša in vidno bolj sijoča. Koža je nahranjena, zaščitena pred oksidacijo, učvrščena. Serum popravi poškodbe na koži in poveča njeno elastičnost. Preko noči se fine linije zmehčajo in napnejo, polt je zdrava in sijoča. Priporoča se za poškodovano, suho in starejšo kožo. Primerno za vse tipe kože, tudi tiste, ki so nagnjene k aknam.

UPORABA: Lahko se uporablja zjutraj in/ali zvečer. Nanesite, kolikor kapljic je potrebno, na obraz in vrat ter nežno vmasirajte v kožo. V kombinaciji z ostalimi izdelki se nanaša po nanosu seruma in pred nanosom kreme.

NAMIG: kapljica pomešana z Elixir des Glaciers Foundation, da koži sijoč in svež videz ter podaljša obstojnost ličil. Izdelek shranjujte na hladnem. 

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.