Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

ELIXIR DES GLACIERS "Sérum Majestueux Vos Yeux" 15 ML

NOVO
ELIXIR DES GLACIERS "Sérum Majestueux Vos Yeux" 15 ML

Ali veš?

Veke so pomlajene in dvignjene, gube so zmehčane. Ker se poveča učvrstitev, je predel okoli oči videti pomlajen in bolj svež.

VALMONT

Prodajalec: VALMONT

Cena: 445,00 €

Zaloga: na voljo

 

LIFTING SERUM ZA NEGO OKOLI OČI

Zasnovan kot lahka in hitro prodirajoča emulzija za povečanje biološke uporabnosti sestavin ter za optimalno učinkovitost pri dvigovanju zgornje veke, toniranju kože in glajenju gub.

Prebudite oči s tem serumom satenaste teksture, ki se bori proti povešenim vekam in globokim gubam. Izdelek je formuliran z našim ekskluzivnim Essence of Bees Complexom in sestavinami za vlaženje in regeneracijo. Kontura oči je videti napeta, zgornja veka pa dvignjena. Na novo boste razrkili sijoč in mladosten videz v samo 14 dneh. Primerno za vse tipe kože, še posebej za povešene ali kapučaste veke. 

UPORABA: Zjutraj in/ali zvečer uporabite en potisk seruma. Nežno razmažite od zunanjega do notranjega očesnega kotička ali nežna tapkajte po očesnem predelu, tudi pod obrvjo. Počakajte, da se izdelek popolnoma vpije in nadaljujte z nanosom VOS YEUX eye contour cream. Zagotavlja tudi popolno podlago za make-up in daje prefinjen zaključek.

Izdelek shranjujte na hladnem.

Pomembno je kaj nanašate na vašo kožo:

Esence of Bees Complex
Med, propolis in matični mleček skupaj negujejo, obnavljajo in pomirjajo kožo.

Eye lifting kompleks
Peptidi povečujejo elastičnost in čvrstost.

Liposomska DNA, liposomska RNA
Vlažilna, regeneracijska moč DNK s popravljalno, zdravilno močjo RNK.

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.