Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

REN PHA EXFOLIANT FACIAL 50ml

NOVO
REN PHA EXFOLIANT FACIAL 50ml

Ali veš?

PHA, znane tudi kot polihidroksi kisline, imajo večjo molekulsko maso kot AHA ali BHA, kar pomeni, da ne prodrejo tako globoko v kožo, ampak delujejo izključno na površini kože.

REN

Prodajalec: REN

Cena: 38,99 €

Zaloga: na voljo

 

2-MINUTNI TROJNI PILING ZA OBRAZ
Sijaj brez draženja z 2-minutnim PHA pilingom obraza s trojnim delovanjem, oblikovanim za občutljivo kožo. Oblikuje ga mešanica kemičnih, encimskih in fizičnih pilingov – naravno pridobljene PHA, encimov granatnega jabolka in prahu granatnega jabolka – formula, ki ne odstranjuje kože, dokazano takoj posvetli, zgladi in izboljša teksturo kože.
PHA, znane tudi kot polihidroksi kisline, imajo večjo molekulsko maso kot AHA ali BHA, kar pomeni, da ne prodrejo tako globoko v kožo, ampak delujejo izključno na površini kože; zaradi česar so manj občutljivi in nežnejši v primerjavi z drugimi kemičnimi pilingi. Primerno za občutljivo in k ekcemom nagnjeno kožo. Primerno tudi za nosečnice in doječe matere.
Uporaba: 2-3 krat na teden. Nanesite na vlažen obraz in nežno vmasirajte s krožnimi gibi. Pustite delovati do 2 minuti. Temeljito sperite z mlačno vodo in nežno obrišite.

Sestavine: 
Aqua (Water), Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Lactobacillus/Punica Granatum Fruit Ferment Extract, Glyceryl Stearate, Punica Granatum Seed Powder, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Glycerin, Mauritia Flexuosa Fruit Oil, Opuntia Ficus-Indica Fruit Extract, Olus (Vegetable) Oil, Sodium Stearoyl Glutamate, Sucrose Stearate, Niacinamide, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Inulin, Phenoxyethanol, Stearyl Stearate, Caprylyl Glycol, Xanthan Gum, Coco Glucoside, Hydrogenated Vegetable Oil, Copernicia Cerifera (Carnauba) Cera, Hydrogenated Castor Oil, Coconut Alcohol, Parfum (Fragrance), Rhus Verniciflua Peel Cera, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Cera, Saccharide Isomerate, Ascorbyl Glucoside, Lactobacillus Ferment, Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate, Fructose, Tocopherol, Citrus Nobilis (Mandarin Orange) Peel Oil, Sodium Phytate, , Citrus Reticulata (Tangerine) Peel Oil, Citrus Grandis (Grapefruit) Peel Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Oil, Glycine, Soja (Soybean) Oil, Citric Acid, Sodium Citrate, Glucose, Alcohol, Limonene, Linalool, Citral

Bioaktivne snovi:

Naravno pridobljena PHA: izvira iz lokalnih kmetij v Arizoni, na Siciliji in v Avstraliji, naša PHA (glukonska kislina) izvira iz kaktusa Opuncije, ki ponuja naravno pridobljeno in vegansko obliko PHA. Glukonska kislina je stranski produkt fermentacije kefirjevih zrn z opuncijo za proizvodnjo lokalne pijače, imenovane vodni kefir ali tibicos. Zaradi podnebja svojega naravnega habitata potrebuje opuncija zelo malo vode za preživetje, zaradi česar je bolj trajnostno prijazna do porabe vode. Ko kožne celice odmirajo, se lahko pogosto zlepijo in zataknejo na vrhu kože. Kopičenje odmrlih kožnih celic na površini kože povzroči otopelost, dehidracijo in razširjene pore. PHA aktivno raztapljajo vezi, ki držijo odmrle kožne celice skupaj, in odstranjujejo nečistoče ter razkrivajo svetlejšo in bolj prefinjeno kožo.

Encimi granatnega jabolka: naši encimi granatnega jabolka izvirajo iz lokalnih kmetij v Kaliforniji, Španiji in Indiji in so predelani iz ostankov sadne pulpe, ki ostanejo v industriji pijač, ki se nato fermentira. Granatno jabolko vsebuje proteolitične encime, ki pomagajo razgraditi in prebaviti odmrle kožne celice, ki se naberejo na površini kože. To je neverjetno nežna, a učinkovita oblika pilinga z učinkovitostjo glikolne kisline, vendar brez draženja. Izvleček vsebuje tudi klorogensko kislino, ki ima pomirjujoče lastnosti.

Granatno jabolko v prahu: naše granatno jabolko v prahu izvira iz Turčije in je reciklirano certificirano organsko sadje, ki je ostalo od industrije pijač. Granatno jabolko v prahu deluje kot učinkovit fizični piling na površini kože in nežno odstranjuje odmrle kožne celice, ki so bile zrahljane s kemičnim in encimskim pilingom.

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.