Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

VALMONT LUMIMASK 50 ML

VALMONT LUMIMASK 50 ML

Ali veš?

Njena visoka koncentracija glikolne kisline, dodatno okrepljena z delovanjem encimov papaje, lušči kožo, in ji nudi popolno mehkobo in sijaj.

VALMONT

Prodajalec: VALMONT

Cena: 166,00 €

Zaloga: na voljo

 

OBNAVLJAJOČA MASKA ZA OBRAZ

2 v 1 piling/maska poveča sijaj že z enim samim nanosom. Bogata kremna maska vas ovije v žametno teksturo in vaši koži nudi popoln odmerek sijaja, ki ga bleda polt tako zelo potrebuje. Njena visoka koncentracija glikolne kisline, dodatno okrepljena z delovanjem encimov papaje, lušči kožo, in ji nudi popolno mehkobo in sijaj. Idealno za neenakomerno polt ter mešano in mastno kožo. Ni primerno za občutljivo ali reaktivno kožo.

UPORABA: Enkrat ali dvakrat na teden nanesite srednjo plast, pri čemer se izogibajte predelu okoli oči. Pustite delovati 10 minut. Pred izpiranjem izdelek vmasirajte in sperite z vodo ali obrišite z vlažno krpo. Nato kožo tonificirajte in zaščitite s kremo.

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.