Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

VALMONT RESTORING PERFECTION SPF50 30ML

VALMONT RESTORING PERFECTION SPF50 30ML

Ali veš?

Formula je obogatena z odsevnimi pigmenti, sijoča in svetla. Izdelek je primeren za vsakodnevno uporabo.

VALMONT

Prodajalec: VALMONT

Cena: 204,00 €

Zaloga: na voljo

 

Krema proti staranju in za zaščito pred soncem z ZF 50

Krema z ZF 50 nudi visoko zaščito pred foto staranjem. Izdelek vsebuje filter kompleks PA+++/ZF50, ki se bojuje proti vsem sončnim žarkom, ki uničujejo kožo (UVA-UVB). Formula je obogatena z odsevnimi pigmenti, sijoča in svetla. Izdelek je primeren za vsakodnevno uporabo. Kremna tekstura za zaščito kožo in zaključek lepotnega rituala. Izdelek se lahko kombinira z vsemi VALMONT izdelki.

UPORABA: Kremo uporabljajte zjutraj in pred izpostavljenostjo sončnim žarkom. Večjo količino kreme nanesite na obraz, vrat in dekolte. Izdelek lahko uporabljate samostojno ali skupaj s serumom in kremo skupaj. Nanos ponovite večkrat dnevno, vsaj na 2 uri, da vzdržujete zaščito, še posebej med plavanjem, znojenjem in brisanjem v brisačo.

OPOZORILO: Prekomerna izpostavljenost soncu je lahko resna nevarnost za zdravje in pospeši staranje kože. Ne ostanite predolgo časa izpostavljeni soncu, čeprav uporabljate kremo za zaščito pred soncem.

NASVETI ZA SONČENJE: Izberite UV z indeksom, ki ustreza vaši koži in intenzivnosti UV žarkov. Izdelek nanesite pred in med izpostavljenostjo soncem. Izogibajte se  soncu med časom ko so UV žarki najbolj intenzivni, med 12.00 in 16.00 uro. Uporaba manjše količine od priporočene bo bistveno znižala raven zaščite. Višji ZF nudi višjo zaščito pred sončnimi opeklinami.

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.