Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

REN PERFECT CANVAS 30 ML

- 50 %
REN PERFECT CANVAS 30 ML

Ali veš?

Koža je po uporabi gladka, napeta in polna, z mat površino, ki je idealna za ustvarjanje popolnega platna, na katerega nanašamo ličila.

Ocena:
REN

Prodajalec: REN

Cena: 48,99 € 24,49 € Najnižja cena pred akcijo: 24,49 €

Zaloga: zadnji kosi

 

EDINSTVEN IN POPOLN MULTIAKTIVNI SERUM ZA OBRAZ ZA VSE TIPE KOŽE

Serum je poln bioaktivnih snovi, ne vsebuje silikonov in je idealen za uporabo po nanosu izdelka za vlaženje. Koža je po uporabi gladka, napeta in polna, z mat površino, ki je idealna za ustvarjanje popolnega platna, na katerega nanašamo ličila. Probiotični ekstrakt pospešuje epidermalno rast in prispeva h krepitvi naravne kožne bariere, izvleček agave deluje kot naravno polnilo, A-glukani pripomorejo k ravnotežnosti kožne flore.

REZULTAT: Koža je gladka in ima mat videz. Ponovno se vzpostavi ravnovesje vlažnosti. Naravna obramba kože je okrepljena, koža je pripravljena za nanos ličil.

UPORABA: Po nanosu vlažilnega izdelka nanesemo nekoliko kapljic na prste in nežno masiramo po obrazu, dokler se ne absorbira.

SESTAVINE: Aqua (Water), Lactococcus Ferment Lysate, Glycerin, Maltose, Caprylyl/Capryl Glucoside, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Agave Tequilana Leaf Extract, Xanthan Gum, Parfum* (Fragrance), Sodium Hyaluronate, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Citric Acid, Lactic Acid, Sodium Chloride, Glucose, Limonene, Linalool

* 100% Natural Fragrance - Parfum 100% Naturel

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.