Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

VALMONT HAIR & SCALP CELLULAR TREATMENT

VALMONT HAIR & SCALP CELLULAR TREATMENT

Ali veš?

Poveča rast las, zmanjša izpadanje las, okrepi pritrjevanje lasnega mešička.

VALMONT

Prodajalec: VALMONT

Cena: 630,00 €

Zaloga: na voljo

 

INTENZIVEN TRETMA PROTI IZPADANJU LAS IN POSPEŠUJE RAST LE TEH
Lase naredi gostejše in spodbuja rast debelejših, bolj zdravih las. Poveča rast las, zmanjša izpadanje las, okrepi pritrjevanje lasnega mešička.

REZULTAT: Lasje so debelejši in imajo več sijaja, ojačana je tekstura lasnih vlaken.

ZA KOGA: Za izpadanje las, debelih ali tankih. Za oslabljene lase zaradi starosti, za lase, ki trpijo zaradi lomljenja in poškodb z izdelki za oblikovanje.

UPORABA: 2 dvojni ampuli/ teden, skozi 3 tedne. Vstavite Revitalizing Concentrate v Regenerating Solid Matter ampulo in dobro zaprite. Iztisnite Revitalizing Concentrate in pretresite Regenerating Solid Matter, dokler se tekočini popolnoma ne premešata. Stitnite mehko embalažo in jo obrnite od zgoraj navzdol. Vakuumski učinek bo napolnil embalažo za iztis z mešanico učinkovin iz obeh ampul. Vsak drugi dan porazdelite na čiste, z brisačo posušene lase na odseke in uporabite mešanico po le teh - tri kapljice na del. Vtrite v korenine z masažo lasišča in oblikujte brez izpiranja.

Tretma ponovite 2 – 4x letno, najbolje ob menjavi letnih časov.

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.