Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

PURA INSULATED BOTTLE 650 ML

PURA INSULATED BOTTLE 650 ML

Ali veš?

Zakaj bi se odločili za jekleničko brez plastike?

  • ker tudi plastika brez BPA izloča kemikalije
  • ker se steklo lahko razbije
  • ker bi morale stekleničke rasti skupaj z otrokom
Pura

Prodajalec: Pura

Cena: 28,99 €

Zaloga: ni na voljo

 

TERMO JEKLENIČKA 650 ML

Jeklenička je narejena iz obstojnega nerjavečega, antibakterijskega jekla. Jekleničko perite ročno za boljše vzdrževanje izolacije. Prav tako jo ne sterilizirajte. Jeklenička bo prav tako poskrbela, da bo vsebina ostala topla ali hladna dalj časa, cca do 8 ur. Nogavičko odstranite vsaj enkrat tedensko in očistite predel med jekleničko in nogavičko. Po potrebi jo odstranite večkrat predvsem v vlažnih razmerah. Primerna za potovanje, športne aktivnosti z njo boste vedno zagotovili idealno tempraturo vsebine.

Kako ponovno namestiti nogavičko?
Dodajte sodo bikarbono v notranjost nogavičke in jo zdrsnite po jekleničiki ALI dodatje kapljivco detergenta za lažji zdrs po jeklenički ter jo dobro sperite.

Vse Pura Kiki jekleničke so kompatibilne s Pura Kiki cuclji za novorojenčke in dojenčke, nastavki za malčke ter pokrovčki za shranjevanje, lahko pa se tudi enostavno spremenijo v jeklekleničko za vodo. 

Razvojna ekipa Pura  je prevzela izziv ustvarjanja prve (in samo) 100-odstotno brez plastike športne TERMO jekleničke na trgu ter brez vsebnosti strupov (toksinov) oz. ostalih zdravju škodljivih primesi, kar potrjujejo tudi certifikati. Športni nastavek s širokim vratom je  izdelan iz 100% medicinskega silikona in omogoča prost pretok vseh vrst tekočin tudi gostejših kot so smoothiji, proteinski napitki, ... Perete ga lahko v pomivalnem stroju v zgornji košarici po želji ga lahko tudi sterilizirate

S Puro jekleničko si boste zagotovili, da vedno uporabljate najvarnejšo in najbolj eko-progresivno steklenico na trgu.

OPOZORILO: pred užitjem iz Pura termo jekleničke se prepričajte o primereni temparaturi vsebine,  da se izognete opeklinam.

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.