Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

ULTRASUN PEDIATRICS MINERAL BABY SPF 50, 100 ml

- 30 %
ULTRASUN PEDIATRICS MINERAL BABY SPF 50, 100 ml

Ali veš?

Hitro vpijajoča krema za obraz in telo s posebno kombinacijo lamelne zaščite širokega spektra z SPF50, GSP za infrardečo zaščito, titanovim dioksidom za zaščito pred modro svetlobo.

Ultrasun

Prodajalec: Ultrasun

Cena: 35,99 € 25,19 € Najnižja cena pred akcijo: 25,19 €

Zaloga: zadnji kosi

 

KREMA ZA ZAŠČITO DOJENČKOVE KOŽE Z ZF50

Hitro vpijajoča krema za obraz in telo s posebno kombinacijo lamelne zaščite širokega spektra z SPF50, GSP za infrardečo zaščito, titanovim dioksidom za zaščito pred modro svetlobo. Vsebuje Lipex PreAct, ki varuje pred UV poškodbami in staranjem kože. Krema ne masti kože in ne pušča lepljivega občutka. Primerna za dojenčke in ekstremno občutljivo kožo.

UPORABA: kremo bogato nanesite na obraz in telo in jo temeljito vmasirajte.

OPOZORILO: zaščitne kreme z visokim faktorjem vseeno ne nudijo 100% zaščite. Izogibajte se intenzivnemu sončenju med 11.00 in 17.00 uro. Kremo vedno nanašajte 15-30 minut pred sončenjem. Redno obnavljajte nanos, zlasti po plavanju, potenju ali sušenju. Dojenčke in otroke ne izpostavljajte močnemu soncu, oblecite jih v svetla lahka oblačila ter zaščitite z >SPF30. Izogibajte se kontaktu z vašimi oblačili, saj direkten nanos lahko pusti madež. Izogibajte se predelu okoli oči.

SESTAVINE: Aqua, Zinc Oxide, Dicaprylyl Ether, Coconut Alkanes, Alcohol, Polyglyceryl-4 Diisostearate/Polyhydroxystearate/Sebacate, Hydrogenated Canola Oil, Cocos Nucifera Oil, Titanium Dioxide (Nano), Silica, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Titanium Dioxide, Polyhydroxystearic Acid, Magnesium Sulfate, Coco-Caprylate/Caprate, Hectorite, Undecane, Zinc Stearate, Tridecane, Cetyl Phosphate, Maltodextrin, Caesalpinia Spinosa Fruit Pod Extract, Tocopherol, Helianthus Annuus Sprout Extract, Citric Acid, Helianthus Annuus Seed Oil.

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.