Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

HI HYBRID STARTER SET

novo
HI HYBRID STARTER SET
 

Ali veš?

Uporaba hibridnih lakov je otročje lahka ob enem pa bo v vas prebudila umetnika, ki ste ga tako dolgo skrivali v sebi. Navdih za barvno paleto črpamo iz narave in življenja ter vsega kar v nas zbuja pozitivno razpoloženje.

Ocena:
HI HYBRID

Prodajalec: HI HYBRID

Cena: 67,99 €

Zaloga: na voljo

 

STARTER SET VSEBUJE:
1. HI HYBRID baza 5 ml

2. HI HYBRID barvni gel lak 5 ml

3. HI HYBRID zaščitni nadlak 5 ml

4. HI HYBRID dvostranska pilica za nohte -100

Dvostranska pilica za nohte, ima srednje zrnato gradacijo 100 in zagotavlja dolgotrajno ostrino. Omogoča popolno oblikovanje in dostopa do vseh robov nohta. S pravilno oblikovanim nohtom je popoln in obstojen nanos UV gel laka zagotovljen.

5. HY HYBRID štiristranska polirna gobica za nohte

Za oblikovanje, glajenje in poliranje nohtov. S polirno gobico boste ustvarili idealno površino nohta, za nanos UV gel laka.

6. UV LED SVETILKA ZA NOHTE 24 W

Svetilka ima LED in UV svetlobo. Hitro in enakomerno utrdi permanentni lak. Izdelek je preprost za uporabo. Zahvaljujoč 15 energijsko varčnim LED diodam hibridne laki utrjujemo v dveh načinih: 30 s in 60 s .Daljši čas sušenja (60 sekund) je tudi način nizke toplote, ki postopoma poveča ogrevanje žarnice. Zahvaljujoč temu bo utrjevanje hibridnih lakov in celo UV gelov izjemno udobno. Brez neprijetnega pečenja! Dimenzije svetilke so: 150 mm x 90 mm x 50 mm, Življenjska doba: do 50.000 ur

7. HI HYBRID tekočina za čiščenje nohtov 50 ml

Tekočina za razmaščevanje površine nohta in odstranjevanje disperzijske plasti.
UPORABA: Ko s pilico zaključite oblikovanje nohtov, bombažno blazinico prepojite s tekočino za čiščenje in previdno očistite površino nohtov, da jih pripravite za nanos gel laka. Po končanem nanosu gel laka, prav tako uporabite tekočino za sijoč in čist videz nohta. OPOZORILO: Vnetljivo. Uporaba v dobro prezračenih prostorih. Ne izpostavljajte visokim temperaturam. Hraniti izven dosega otrok. Izogibajte se dolgotrajnemu stiku s kožo. Izogibajte se stiku z očmi. Ne uporabljajte na razdraženi koži. Upoštevajte navodila za uporabo. Prekinite uporabo, če se pojavi preobčutljivost ali draženje.

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.