Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

HI HYBRID PORTABLE ELECTRIC NAIL DRILL

NOVO
HI HYBRID PORTABLE ELECTRIC NAIL DRILL
 

Ali veš?

Hi hibridni kompaktni visokokakovostni električni brusilnik za nohte vam omogoča varno odstranjevanje UV gel lakov, skrbno nego obnohtne kožice, skrajšanje podaljškov nohtov, njihovo ustrezno oblikovanje in ustrezno pripravo nohtne plošče za novo manikuro!

 

Ocena:
HI HYBRID

Prodajalec: HI HYBRID

Cena: 59,99 €

Zaloga: na voljo

 

PRENOSNI BRUSILNIK ZA NEGO NOHTOV

Iščete preprost način za odstranitev svojih UV gel lakov? Odkrijte nov električni brusilnik za nohte in se prepričajte, kako enostavna je lahko manikura v skoraj vseh pogojih. Hi hibridni kompaktni visokokakovostni električni brusilnik za nohte vam omogoča varno odstranjevanje UV gel lakov, skrbno nego obnohtne kožice, skrajšanje podaljškov nohtov, njihovo ustrezno oblikovanje in ustrezno pripravo nohtne plošče za novo manikuro!

Visoko zmogljiva baterija omogoča brezžično delovanje do 8 ur, brusilnik za nohte pa lahko polnite preko katerega koli USB priključka. Priročen ročaj, učinkovito upravljanje in enostavna nastavitev hitrosti do 30.000 vrtljajev na minuto na LCD-zaslonu vam olajšajo izdelavo lastne manikure. Majhna, kompaktna velikost, brezžično delovanje in priročno držalo za pas zagotavljajo mobilnost brusilnika za nohte in vam omogočajo, da manikuro izvajate kjer koli. Poleg tega lahko uživate v udobju tihega delovanja brez tresljajev. Je zelo enostaven za uporabo, zaradi česar je odlična izbira za začetnike.

Komplet vključuje:
1x ohišje napajalnika
1x vrtalna glava (ročaj)
1x držalo za ročaj
1x USB kabel tipa C
1x uporabniški priročnik

Tehnični podatki:
Dimenzije: 147 x 60 x 45 mm
Neto teža: 0,56 kg
Hitrost vrtenja: RPM 30.000
Vhodna napetost: VAC 220
Izhodna napetost: DC 7,4 V, 0,5 A
Moč: 12 W (maks.)

Navodila za uporabo so priložena.

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.