Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

HI HYBRID UV REMOVER WRAPS 50 KOS

HI HYBRID UV REMOVER WRAPS 50 KOS

Ali veš?

Uporaba hibridnih lakov je otročje lahka ob enem pa bo v vas prebudila umetnika, ki ste ga tako dolgo skrivali v sebi. Navdih za barvno paleto črpamo iz narave in življenja ter vsega kar v nas zbuja pozitivno razpoloženje.

Ocena:
HI HYBRID

Prodajalec: HI HYBRID

Cena: 5,99 €

Zaloga: na voljo

 

BLAZINICE ZA ODSTRANJEVANJE UV GEL LAKA V ALUMINIJASTI FOLIJI

Uporabite bombažne blazinice v aluminijasti foliji za učinkovito odstranjevanje UV gel laka.

UPORABA: za učinkovito odstranjevanje UV gel laka, povrhnjico nohta popilite s štiristransko polirno gobico Hi Hybrid tako, da jo zmatirate. Z acetonom navlažite Hi hybrid robčke za odstranjevanje UV gel laka. Vsak noht natančno zavijte v folijo in zagotovite, da bodo blazinice popolnoma prekrile vaš noht. Pustite delovati 10-15 minut. Odstranite folijo in lak nežno odstranite z lesenimi palčkami. Za gladko površino nohta ponovno uporabite štiristransko polirno gobico Hi hybrid ter tekočino za razmaščevanje nohta. Tako ste zopet pripravljeni za nanos nove barve

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.