Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

HI HYBRID NAIL CLEANER 125 ML

HI HYBRID NAIL CLEANER 125 ML

Ali veš?

Uporaba hibridnih lakov je otročje lahka ob enem pa bo v vas prebudila umetnika, ki ste ga tako dolgo skrivali v sebi. Navdih za barvno paleto črpamo iz narave in življenja ter vsega kar v nas zbuja pozitivno razpoloženje.

Ocena:
HI HYBRID

Prodajalec: HI HYBRID

Cena: 5,49 €

Zaloga: na voljo

 

TEKOČINA ZA ČIŠČENJE NOHTOV

Tekočina za razmaščevanje površine nohta in odstranjevanje disperzijske plasti.

UPORABA: Ko s pilico zaključite oblikovanje nohtov, vatno blazinico prepojite s tekočino za čiščenje in previdno očistite površino nohtov, da jih pripravite za nanos gel laka. Po končanem nanosu gel laka, prav tako uporabite tekočino za sijoč in čist videz nohta.

OPOZORILO: Vnetljivo. Uporaba v dobro prezračenih prostorih. Ne izpostavljajte visokim temperaturam. Hraniti izven dosega otrok. Izogibajte se dolgotrajnemu stiku s kožo. Izogibajte se stiku z očmi. Ne uporabljajte na razdraženi koži. Upoštevajte navodila za uporabo. Prekinite uporabo, če se pojavi preobčutljivost ali draženje.

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.