Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

HI HYBRID ACETON 125 ML

HI HYBRID ACETON 125 ML

Ali veš?

Uporaba hibridnih lakov je otročje lahka ob enem pa bo v vas prebudila umetnika, ki ste ga tako dolgo skrivali v sebi. Navdih za barvno paleto črpamo iz narave in življenja ter vsega kar v nas zbuja pozitivno razpoloženje.

Ocena:
HI HYBRID

Prodajalec: HI HYBRID

Cena: 5,49 €

Zaloga: na voljo

 

ODSTRANJEVALEC UV GEL LAKA

Učinkovito odstranjuje UV gel lak in pri tem ne poškoduje povrhnjice nohta.

UPORABA: z acetonom navlažite Hi hybrid robčke za odstranjevanje UV gel laka. Vsak noht natančno zavijte v folijo in pustite delovati od 10-15 minut. Zagotovite, da bodo blazinice popolnoma prekrile vaš noht, tako boste popolnoma odstranili lak iz nohta.

OPOZORILO: Vnetljivo. Uporaba v dobro prezračenih prostorih. Ne izpostavljajte visokim temperaturam. Hraniti izven dosega otrok. Izogibajte se dolgotrajnemu stiku s kožo. Izogibajte se stiku z očmi. Ne uporabljajte na razdraženi koži. Upoštevajte navodila za uporabo. Prekinite uporabo, če se pojavi preobčutljivost ali draženje.

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.