Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

CORINE DE FARME DETANGLING SHAMPOO FROZEN II 300ML

CORINE DE FARME DETANGLING SHAMPOO FROZEN II 300ML

Ali veš?

Šampon je tako nežen, da je primeren za nego najbolj občutljive kože in las.

Cena: 5,99 €

Zaloga: na voljo

 

Otroški šampon za lase FROZEN II

Zaplapolajte z lasmi kot jih ima le Elza. 100% Clean Beauty formula nežno očisti otrokove lase in jih ovije v omamen vonj jagod.
Vsebuje 95% naravnih sestavin naravnega izvora. Formulacija Clean Beauty. Hipoalergeno. Brez parabenov, brez fenoksietanola, brez umetnih barvil, brez parfumov, MIT, MCIT, PEG, CAPB, mineralna olja, barvilo, EDTA, BHT, BHA, ... . Testirano pod dermatološkim in oftmatološkim nadzorom in na zelo občutljivi koži. (oblikovano tako, da zmanjša tveganja za alergije).
UPORABA: Šampon nanesite na lase, nežno vmasirajte in sperite z vodo.
OPOZORILO: Pena je oblikovana tako da ne draži oči, v kolikor pride v stik z očmi temeljito izperite z vodo. Shranjujte izven dosega otrok.

SESTAVINE: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Glycerin, Parfum, PEG-200 Hydrogenated Glyceryl Palmate, Sodium Benzoate, Polyquaternium-10, Citric Acid, Potassium Sorbate, Panthenol, Sodium Hydroxide.

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.