Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

REN MOROCCAN ROSE OTTO SUGAR BODY POLISH 330 ML

REN MOROCCAN ROSE OTTO SUGAR BODY POLISH  330 ML

Ali veš?

Koža je gladka, sijoča in svilnato mehka, ter revitalizirana, prenovljena in napeta. Koža je po uporabi nežno odišavljena.

REN

Prodajalec: REN

Cena: 46,99 €

Zaloga: na voljo

 

SLADKORNI PILING ZA TELO ZA VSE TIPE KOŽE

Nežen sladkorni piling za telo z oljem Maroške vrtnice. Koža je svilnato mehka, polna energije in nežno odišavljena.

REZULTAT: Nežno lušči in odstranjuje odmrle celice. Koža je gladka, sijoča in svilnato mehka, ter revitalizirana, prenovljena in napeta. Koža je po uporabi nežno odišavljena.

BIO IZVLEČKI: Trsno sladkor, olje Maroške vrtnice, olje Olive in Mandlja, izvleček Paragvajskega čaja, izvleček Kola nut

TIP KOŽE: Vsi tipi kože

UPORABA: Piling nanesite na suho kožo pred prhanjem, nežno masirajte in nato sperite z vodo. Če želite bolj nežno luščenje, ga nanesite na vlažno kožo, nežno masirajte in sperite z vodo. Izdelek je dermatološko testiran in odobren. REN je nasprotnik testiranja na živalih.

SESTAVINE: Saccharum Officinarum (Sugar), Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Glyceryl Stearate, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Parfum* (Fragrance), Rosa Damascena Flower Oil, Cymbopogon Martini Oil, Pelargonium Graveolens Flower Oil, Geraniol, Linalool, Citronellol, Ilex Paraguariensis (Paraguay Tea) Leaf Extract, Cola Acuminata (Kola Nut) Seed Extract, Coco Glucoside, Tocopherol *100% Natural Fragrance - Parfum 100% Naturel

 
 

Podobni produkti

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.