Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

MOSQUITNO Posamična zapestnica

MOSQUITNO Posamična zapestnica
MOSQUITNO

Prodajalec: MOSQUITNO

Cena: 2,99 €

Zaloga: na voljo

 

MOSQUITNO TRENDY CITRONELLA BRACELET
Zapestnica z vonjem citronelle

Mosquitno zapestnica z vonjem citronele je obstojna minimalno 72 ur. Zapestnica je idealna za uporabo med športom, aktivnostim na prostem in na potovanju. Na voljo v 10 različnih barvah. Izdelek hranite izven dosega otrok mlajših od 3 let. Izdelka ne uporabljajte v primeru alergije na citronelo. Ne uporabljajte v postelji.

OPOZORILO:  Hranite izven dosega otrok. Samo za zunanjo uporabo. Nevarnost zadušitve.

Rok uporabe označen na izdelku. Izdelka ne zaužijte. Izdelek je varen za namenjeno uporabo.

PREVIDNO: Ni uporabljajte na otrocih mlajših od 3 let. Uporabljajte pod nadzorom odrasle osebe. Pri nekaterih ljudeh lahko dolgotrajen stik s kožo povzroči alergijsko reakcijo. Po uporabi si umijte roke. Ne uporabljajte v ustih in na očeh. Ni za uporabo v vodi.

PRVA POMOČ: Če se zgodi reakcija na koži, takoj sperite z milom in vodo in izdelke odstranite. Če je reakcija še vedno prisotna, se posvetujte z zdravnikom. Če izdelek pogoltnete, takoj pokličite zdravnika za nasvet in pomoč.

NAVODILA ZA UPORABO: Raztrgajte vrh embalaže in vzemite ven zapestnico. Zapestnico nosite okoli zapestja.

SHRANJEVANJE IN ODSTRANJEVANJE: Za dolgotrajno obstojnost, hranite v original embalaži. Hranite izven dosega otrok. Za odstranjevanje, izdelek vrzite v smeti.

Izdelek ni bil registriran na agenciji za zaščito okolja v ZDA. Mosquitno BV predstavlja, da ta proizvod izpolnjuje pogoje za 25(b) oprostitev registracije po zveznih insekticidih, fungicidih in rodenticidih act

AKTIVNE SESTAVINE: 83% olja citronele na nalepko, 17% inertne sestavine, guma, amonijev benzoat, cinkov oksid, lepilo, SKUPAJ SESTAVIN – 100%

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.