Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

MOSQUITNO CITRONELLA 5-PACK STICKERS

MOSQUITNO CITRONELLA 5-PACK STICKERS

Ali veš?

Dermatološko testirani, 100% brez vsebnosti DEET, delujejo na vse vrste insektov, visoka kvaliteta proizvodov
inovativni proizvodi, proizvodi z etično noto, proizvodi imajo minimalen vpliv na okolje, izdelki vsebujejo 100% naravno citronelo in so, varni za otroke (od 6 mesecev dalje) in nosečnice.

MOSQUITNO

Prodajalec: MOSQUITNO

Cena: 12,99 €

Zaloga: ni na voljo

 

NALEPKE (5 X 6 NALEPK) Z VONJEM CITRONELE

MosquitNO nalepka je pametna nalepka, narejena iz posebne silikonske gume, ki postopoma spušča vonj citronele.

Naraven proizvod. Moderno in enostavno za uporabo. Obstojnost minimalno 72 ur. Primerno za tekstil, posteljo, prikolico, šotor, itd. ne uporabljajte na koži. Hranite stran izven dosega otrok mlajših od 3 let in stran od hišnih ljubljenčkov. Izdelka ne uporabljajte v primeru alergije na citronelo. Hranite izven hrane in pijače. Hranite v hladnem in suhem prostoru stran od hrane. Narejeno iz EVA plastike.

OPOZORILO: Hranite izven dosega otrok. Samo za zunanjo uporabo. Nevarnost zadušitve.

Rok uporabe označen na izdelku. Izdelka ne zaužijte. Izdelek je varen za namenjeno uporabo.

PREVIDNO: Ni uporabljajte na otrocih mlajših od 3 let. Uporabljajte pod nadzorom odrasle osebe. Pri nekaterih ljudeh lahko dolgotrajen stik s kožo povzroči alergijsko reakcijo. Po uporabi si umijte roke. Ne uporabljajte v ustih in na očeh. Ni za uporabo v vodi.

PRVA POMOČ: Če se zgodi reakcija na koži, takoj sperite z milom in vodo in izdelke odstranite. Če je reakcija še vedno prisotna, se posvetujte z zdravnikom. Če izdelek pogoltnete, takoj pokličite zdravnika za nasvet in pomoč.

NAVODILA ZA UPORABO: Odstranite papirnato folijo iz izdelka in izdelek namestite na tekstil, posteljo, prikolico, šotor, itd.

SHRANJEVANJE IN ODSTRANJEVANJE: Za dolgotrajno obstojnost, hranite v original embalaži. Hranite izven dosega otrok. Za odstranjevanje, izdelek vrzite v smeti.

Izdelek ni bil registriran na agenciji za zaščito okolja v ZDA. Mosquitno BV predstavlja, da ta proizvod izpolnjuje pogoje za 25(b) oprostitev registracije po zveznih insekticidih, fungicidih in rodenticidih act

AKTIVNE SESTAVINE: 83% olja citronele na nalepko, 17% inertne sestavine, guma, amonijev benzoat, cinkov oksid, lepilo, SKUPAJ SESTAVIN – 100%

SESTAVINE: Citronella oil 0,75g (83%) per sticker (0,90g). Rubber, Ammonium Benzoate, Zinc Oxide, Glue.

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.