Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

REN AHA SMART RENEW BODY SERUM 200ML

REN AHA SMART RENEW BODY SERUM 200ML

Ali veš?

Vlažilni serum za telo z AHA kislinami, izboljša ton kože in teksturo kože.

REN

Prodajalec: REN

Cena: 42,99 €

Zaloga: na voljo

 

UČVRSTITVENI SERUM ZA TELO Z AHA KISLINAMI

Vlažilni serum za telo z AHA kislinami, izboljša ton kože in teksturo kože. Inovativna formula, ki deluje tako, da kožo učvrsti in napne. Kožo intenzivno navlaži, po uporabi je sijoča, gladka in zdravega videza. Serum nežno lušči kožo.

UPORABA: Serum nanesite na očiščeno kožo in nežno masirajte.

SESTAVINE: Aqua (Water), Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Lactic Acid, Sodium Lactate, Lactococcus Ferment Lysate, Lysolecithin, Sclerotium Gum, Xylitylglucoside, Xanthan Gum, Anhydroxylitol, Pullulan, Parfum* (Fragrance), Mannitol, Xylitol, Sodium Benzoate, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Flower Oil, Citrus Grandis (Grapefruit) Peel Oil, Citrus Nobilis (Mandarin) Peel Oil, Citrus Tangerina (Tangerine) Peel Oil, Tocopheryl Acetate, Potassium Sorbate, Faex (Yeast) Extract, Glucose, Silica, Sodium Chloride, Glycogen, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Citric Acid, Citral, Limonene, Linalool * 100% Natural Fragrance - Parfum 100% Naturel "

OPOZORILO: Ne uporabljajte na razdraženi koži. V primeru draženja, prenehajte z uporabo. Če se draženje nadaljuje, se posvetujte z zdravnikom. Izogibajte se stiku z očesno sluznico. Če pride izdelek v stik z očesno sluznico, takoj sperite z mlačno vodo. Zaradi izdelka je koža lahko bolj občutljiva na sonce. Uporabite primerno sončno zaščitno, medtem ko uporabljate ta izdelek in še teden po uporabi.

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.