Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

CORINE DE FARME BIO ORGANIC INTIMATE WASH SOFT, 250 ml

CORINE DE FARME BIO ORGANIC INTIMATE WASH SOFT, 250 ml

Ali veš?

Ta certificiran organski intimni čistilni gel vsakodnevno prinaša udobje in dobro počutje.

Cena: 8,99 €

Zaloga: na voljo

 

GEL ZA UMIVANJE INTIMNIH PREDEOV, ZA MEHKOBO

Ta certificiran organski intimni čistilni gel vsakodnevno prinaša udobje in dobro počutje. Zahvaljujoč svoji formuli, z organskim izvlečkom češnjevih cvetov, ki so znani po svojih mehčalnih in vlažilnih lastnostih ter mlečno kislino, pomaga ohranjati ravnovesje intimnega predela.

UPORABA: Uporabljajte dnevno po tušem, na intimnih predelih. Dobro sperite. Ne uporabljajte na poškodovani in razdraženi koži. Shranjujte izven dosega otrok. Sestavine so navedene na embalaži.

SESTAVINE: Aqua, Lauryl Glucoside, Glycerin, Sodium Cocoyl Glutamate, Coco-Glucoside, Sodium Cocoamphoacetate, Cocamidopropyl Betaine, Glyceryl Oleate, Citric Acid, Lactid Acid, Parfum, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Aloe Bardadensis Leaf Juice Powder**, Prunus Cerasus Flower Extract**, Sodium Hydroxide, Tocopherol, Hydrogenated Vegetable Glycerides Citrate.

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.