Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

CORINE DE FARME Intimate gel Soft Almond flower 250ml

CORINE DE FARME Intimate gel Soft Almond flower 250ml

Ali veš?

Formula obogatena z ekstraktom mandlja, ki je znan po svojih pomirjajočih in mehkobnih lastnostih in mlečno kislino, ki ohranja ravnovesje na tem občutljivem predelu.

Cena: 6,99 €

Zaloga: na voljo

 

GEL ZA UMIVANJE INTIMNIH PREDELOV - MANDELJ

Intimate Soft gel nežno očisti intimne predele. Formula obogatena z ekstraktom mandlja, ki je znan po svojih pomirjajočih in mehkobnih lastnostih in mlečno kislino, ki ohranja ravnovesje na tem občutljivem predelu. Brez parfumov, vaša koža je udobna, navlažena, brez neprijetnih vonjav.

UPORABA: uporabljajte dnevno po tušem, na intimnih predelih. Dobro sperite. Ne uporabljajte na poškodovani in razdraženi koži. Shranjujte izven dosega otrok.
Testirani pod dermatološkim in oftalmološkim nadzorom.
Vse sestavine so navedene na embalaži.

SESTAVINE: Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Decyl Glucoside, Glycerin, Coco-Glucoside, PEG-150 Pentaerythrityl Tetrastearate, Sodium Chloride, PEG-200 Hydrogenated Glyceryl Palmate, Lactid Acid, PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, Sodium Benzoate, Citric Acid, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Potassium Sorbate, Polyquaternium-7,
Sodium Hydroxide, Prunus Amygdalus, Dulcis Flower Extract.

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.