Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

CORINE DE FARME SHOWER CREAM ULTRA RICH COCONUT 750 ML

CORINE DE FARME SHOWER CREAM ULTRA RICH COCONUT 750 ML

Ali veš?

Oblikovano pod Linija kremnih gelov za telo CORINE DE FARME je oblikovana s skrbno izbranimi in prečiščenimi ekstrakti rastlin in cvetja, zato, da koži nudijo kar največjo količino svojih pozitivnih hranljivih lastnosti.

Cena: 8,49 €

Zaloga: na voljo

 

KREMNI GEL ZA TUŠIRANJE ZA SUHO KOŽO - KOKOS

Obogaten s 100% naravnim izvlečkom kokosa, znanega po svojih vlažilnih in hranljivih lastnostih. Kožo nežno očisti in jo navlaži. Spoštuje občutljivo kožo. Kremni gel za tuširanje je pH nevtralen, zato na koži pusti občutek mehkobe in svežine. Koža je po uporabi navlažena in nežno odišavljena.

Hipoalergeno. Testirano pod dermatološkim in ginekološkim nadzorom. Oblikovano pod Linija kremnih gelov za telo CORINE DE FARME je oblikovana s skrbno izbranimi in prečiščenimi ekstrakti rastlin in cvetja, zato, da koži nudijo kar največjo količino svojih pozitivnih hranljivih lastnosti. Celotna linija je sestavljena iz:

- Najmanj 95% sestavin naravnega izvora
- Brez parabenov, brez mil in brez barvil
- Vsi izdelki so Hipoalergeni in oblikovani pod farmacevtskim nadzorom, ter testirani pod dermatološkim nadzorom.

SESTAVINE: AQUA, SODIUM LAURETH SULFATE, GLYCERIN, COCAMIDOPROPYL BETAINE, SODIUM CHLORIDE, PEG-7 GLYCERYL COCOATE, PARFUM, STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER, SODIUM BENZOATE, CITRIC ACID, POTASSIUM SORBATE, PEG-150 PENTAERYTHRITYL TETRASTEARATE, POLYQUATERNIUM-7, PEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES, COCOS NUCIFERA WATER, SODIUM HYDROXIDE, TAPIOCA STARCH.

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.