Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

VALMONT E.BOUTIQUE DISCOVERY RETAIL SET

novo
VALMONT E.BOUTIQUE DISCOVERY RETAIL SET

Ali veš?

Set izdelkov

VALMONT

Prodajalec: VALMONT

Cena: 319,00 €

Zaloga: na voljo

 

Set vsebuje:

PRIME RENEWING PACK 15 ML
Uporaba: Zjutraj nanesite masko v tanki plasti na obraz in vrat. Pustite delovati 3 do 5 minut in obrišite z vlažno krpo. Nadaljujte s tonikom in redno nego.

MOISTURIZING BOOSTER 10 ML
Uporaba: Izdelek nanesite zjutraj in /ali zvečer na obraz in vrat. Pri 30 dnevnem lepotnem ritualu, izdelek uporabljajte vsako jutro pred nanosom kreme. Nežno masirajte dokler se popolnoma ne vpije v kožo.

RESTORING PERFECTION UVB SPF 50 15 ML
Uporaba: Kremo uporabljajte zjutraj in pred izpostavljenostjo sončnim žarkom. Večjo količino kreme nanesite na obraz, vrat in dekolte.

VITAL FALLS 30 ML
Uporaba: Nanesite na bombažno blazinico in nežno podrgnite po obrazu ali enostavno nanesite z dlanmi. Nadaljujte z nanosom seruma.

MOISTURIZING WITH A CREAM 15 ML
Uporaba: Zjutraj in/ali zvečer po nanosu seruma, kremo nanesite na obraz in dekolte

ELIXIR DES GLACIERS VOS YEUX 5 ML
Uporaba: Zjutraj in zvečer po čiščenju kremo nežno vtrite v kožo, začnite z zunanjim robom očesa proti notranjemu. Posebno pozornost posvetite podočnjakom in oteklim vekam.

STORIE VENEZIANE FIZZY MINT EDT 10 ML

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.