Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

REN READY STEADY GLOW DAILY AHA TONIC 250 ML

REN READY STEADY GLOW DAILY AHA TONIC 250 ML

Ali veš?

Tonik vsebuje izvleček mlečne kisline in izvleček lubja vrbe, ki v kombinaciji kožo tonirata in pomagata zmanjšati velikost por, medtem ko azelaična kislina posvetli kožo in poenoti ten kože za popoln sijaj.

REN

Prodajalec: REN

Cena: 35,99 €

Zaloga: na voljo

 

TONIK ZA OBRAZ Z AHA KISLINAMI

Učinkovit tonik, ki kožo obnovi, posvetli polt, obenem pa je nežen, da ga lahko uporabljate vsak dan.

Za naravno luščenje kože, tonik vsebuje izvleček mlečne kisline in izvleček lubja vrbe, ki v kombinaciji kožo tonirata in pomagata zmanjšati velikost por, medtem ko azelaična kislina posvetli kožo in poenoti ten kože za popoln sijaj.

REZULTAT: Obnavlja kožo, zmanjša velikost por, ščiti in popravlja, ter vlaži kožo

TIP KOŽE: pusta koža, neenakomerna polt, povečane pore, fine linije, suha koža

BIO IZVLEČKI: Izvleček lubja vrbe, mlečna kislina, azelaična kislin.

UPORABA: Z bombažnimi blazinicami pri pokrovčki potiskajte, dokler blazinica ni prepojena. Uporabljajte čez dan ali zvečer na čisti koži obraza in vratu. Nadaljujte s svojim lepotnim ritualom. REN je nasprotnik testiranja na živalih.

OPOZORILO: Ne uporabljajte na razdraženi koži. Če se pojavi draženje, prenehajte z uporabo. Če se draženje nadaljuje, se posvetujte z zdravnikom. Izogibajte se stiku z očesno sluznico. Če pride do očesnega stika, dobro sperite s toplo vodo. Izdelek lahko naredi kožo bolj občutljivo na sonce, pri uporabi tega izdelka uporabljajte ustrezno zaščito za sonce.

SESTAVINE: Aqua (Water), Sodium Lactate, Lactic Acid, Heptyl Glucoside, Potassium Azeloyl Diglycinate, Triethyl Citrate, Glyceryl Caprylate, Salix Nigra (Willow) Bark Extract, Benzoic Acid, Citrus Nobilis (Mandarin) Peel Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Flower Oil, Citrus Grandis (Grapefruit) Peel Oil, Citrus Tangerina (Tangerine) Peel Oil, Heptanol, Parfum* (Fragrance), Limonene

 

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.