Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

REN EVERCALM BARRIER SUPPORT ELIXIR 30ML

REN EVERCALM BARRIER SUPPORT ELIXIR 30ML

Ali veš?

Njegova formula z izvlečkom verbene in aloe vere odstranjuje nečistoče ter odvečni sebum, hkrati pa ohranja hidracijo.

Ocena:
REN

Prodajalec: REN

Cena: 49,99 €

Zaloga: na voljo

 

LAHKO OLJE ZA NEGO OBRAZA

Nemastno olje za podporo kožne bariere. Dokazano pomaga krepiti in obnavljati kožno pregrado že v 30 minutah ter zmanjšati 7 znakov občutljivosti v samo 7 dneh**. Olje se odlično bojuje proti suhosti in znakom občutljivosti, pomirjujoča formula je prijazna do mikrobioma, vsebuje 100 % sestavine naravnega izvora. Koža v trenutku postane bolj prožna, pomirjena in navlažena. Olje je obogateno s skrbno izbrano mešanico 7 naravnih olj, vključno s pomirjujočim oljem iz semen Camellia Japonica, ki izvira iz 'najčistejšega mesta na svetu' otoka Jeju v Koreji. Za pomiritev kože, hladno stiskano organsko olje Inca Inchi, eden najbogatejših virov na svetu omega 3 in 6 za pomoč pri obnavljanju kožne pregrade ter olje semen travniške pene, trajnostno pridobljeno iz lokalnih družinskih kmetij v Oregonu. Olje je bogato z lipidi in antioksidanti, ki hranijo in pomagajo krepiti kožno pregrado.

UPORABA: zjutraj in zvečer nežno očistite obraz in po nanosu seruma 5 kapljic olja segrejte na dlani in ga z nežnim trepljanjem nanesite na obraz, vrat in dekolte. Na koncu vmasirajte vašo dnevno kremo. **Dokazano s klinično študijo na 50 ženskah.

SESTAVINE: Caprylic/Capric Triglyceride, Oryza Sativa Bran Oil, Oryza Sativa Germ Oil, Camelina Sativa Seed Oil, Plukenetia Volubilis Seed Oil, Camellia Japonica Seed Oil, Limnanthes Alba Seed Oil, Rosa Canina Fruit Oil, Bisabolol, Tocopherol.

OPOZORILO: Reciklirajte embalažo. Ren je nasprotnik testiranja na živalih.

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.