Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

VALMONT LUMISENCE 30 ML

VALMONT LUMISENCE 30 ML

Ali veš?

Briljantna kombinacija švicarskega fitokompleksa, izvlečkov bele murve, koncentrata za čiščenje por in Valmontove zvezdne sestavine, trojne DNK. Pravo čudežno zdravljenje!

VALMONT

Prodajalec: VALMONT

Cena: 198,00 €

Zaloga: na voljo

 

SERUM ZA POVEČANJE SIJAJA KOŽE

Izjemno nežna serumska vodica, ki zmanjša pore in aktivira sijaj kože. Ta obrazna esenca globinsko okrepi kožo za popolno razpršitev svetlobe. Deluje z absolutno natančnostjo na število vidnih por in oživlja naravne mehanizme za povečanje sijajakože. Briljantna kombinacija švicarskega fitokompleksa, izvlečkov bele murve, koncentrata za čiščenje por in Valmontove zvezdne sestavine, trojne DNK. Pravo čudežno zdravljenje! Primerno za vse tipe kože. Idealno, če je tekstura kože neenakomerna in so pore preveč vidne.

UPORABA: Zjutraj in/ali zvečer nanesite nekaj kapljic na obraz in vrat. Izdelek rahlo vmasirajte, dokler se popolnoma ne vpije. Nadaljujte z nanosom primerne kreme.

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.