Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

VALMONT PRIMARY SERUM 30 ML

VALMONT PRIMARY SERUM 30 ML

Ali veš?

Pomirja občutljivo in reaktivno kožo. Zmanjša se videz rdečice.

Ocena:
VALMONT

Prodajalec: VALMONT

Cena: 200,00 €

Zaloga: na voljo

 

OBNOVITVENI SERUM ZA NEGO OBRAZA
Obnovitveni serum obogaten z visoko koncentracijo liposomske RNA krepi mikrocirkulacijo in koži pomaga povrniti zdrav videz kože. Pomirja občutljivo in reaktivno kožo. Zmanjša se videz rdečice. Polt je enakomerna, sijoča, voljna ter mehka in svilnata. Primerno za vse tipe kože, predvsem za tiste nagnjene k rdečici.

SESTAVINE: LP FOS kompleks spodbuja ravnovesje kožne flore za optimalno delovanje kožne bariere. Liposomska RNA: spodbuja celjenje. Sredstvo za uravnavanje mikrocirkulacije: ščiti in krepi kapilare.

UPORABA: Zjutraj in / ali zvečer izdelek nanesite na čist obraz in vrat. Nežno masirajte, da se lažje absorbira. Za optimalno ublažitev rdečice uorabite kremo Primary cream. Nasvet: z nežnim potiskom na pumpico se boste izognili prekomerni uporabi izdelka.

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.