Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

ROSACTIVE AGE SERUM 30ML

- 40 %
ROSACTIVE AGE SERUM 30ML

Ali veš?

ROSACTIVE izdelki izvirajo iz neskončnega sveta naravnih sestavin.

ROSACTIVE

Prodajalec: ROSACTIVE

Cena: 24,99 € 14,99 € Najnižja cena pred akcijo: 14,99 €

Zaloga: zadnji kosi

 

SERUM ZA OBRAZ PROTI STARANJU

KOZMETIČNE UČINKOVITE SESTAVINE: Hialuronska kislina, ceramidi, rastlinski kolagen, olje riževih otrobov, pantenol,  karitejevo maslo, jojobino olje, olje sladkih mandljevih kalčkov, čebelji vosek, vitamin E acetat.

EKSKLUZIVNA FORMULA: Brez mineralnih olj, brez silikonov, brez umetnih barvil,  brez parabenov, brez alergenov.

Serum kremaste emulzije se hitro vpije v kožo. Osnova za dobro delovanje seruma je sistem emulgatorja, ki prihaja iz glicerola zato kožo temeljito navlaži in pomirja. Koži pomaga obdržati elastičnost, deluje regenerativno in preprečuje nastajanje gub. Je zelo učinkovita rešitev za negovanje in obnovo kože, saj ji nudi dolgotrajen občutek lagodja. Po uporabi je koža navlažena, sijoča in sveža.

UPORABA: Zjutraj in/ali zvečer serum nanesite na obraz, vrat in dekolte  in nežno masirajte dokler se serum ne vpije v kožo.

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.