Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

VALMONT DETO2X PACK 6x10 ml

VALMONT DETO2X PACK 6x10 ml

Ali veš?

Že s prvim nanosom je koža 99% manj onesnažena. Koža je po nanosu gladka in napeta.

VALMONT

Prodajalec: VALMONT

Cena: 165,00 €

Zaloga: na voljo

 

ŠUMEČA MASKA ZA SIJOČO IN SVEŽO POLT

Maska popolnoma preoblikuje kožo v samo 10 minutah, z zabavno in senzorično aplikacijo. Razstruplja in odstranjuje nečistoče iz kože, ki se pojavijo zaradi onesnaženega zraka, tobaka ali drugih agresorjev iz okolja. Kožo popolnoma prepoji z bistrim kisikom.
Že s prvim nanosom je koža 99% manj onesnažena. Koža je po nanosu gladka in napeta. Tekstura maske se iz kreme razvije v praskajočo aktivno peno. Posamezne kapsule ohranjajo svežino in celovitost.

UPORABA: odprite pokrov posamezne kapsule in v bogatem sloju nanesite na očiščeno kožo obraza ter vratu pri čemer se izogibajte predelu okoli oči in ust. Maska se bo spenila in povečala prostornino. Po 7-10 minutah, ko večina mehurčkov poči sperite z vodo in nadaljujte s preostalim ritualom nege.

SESTAVINE: dvojni O2 kompleks poživlja celično oksigenacijo in spodbuja njeno difuzijo v srce kože. Matične celice švicarskega jabolka povečajo dolgo življenjsko dobo matičnih celic kože. Švicarska vodna kreša pa poskrbi za odstranjevanje toksinov ter globinsko čiščenje. 

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.