Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

7th HEAVEN RENEW YOU COLLAGEN CREAM MASK, 12 ML

7th HEAVEN RENEW YOU COLLAGEN CREAM MASK, 12 ML

Ali veš?

Vsebuje algo pelvetio, ki dodatno pomaga proizvajati kolagen v koži. Okrepi spodnjo bariero kože medtem ko ji nudi hidracijo in sijočo polt.

Ocena:
7th HEAVEN

Prodajalec: 7th HEAVEN

Cena: 3,99 €

Zaloga: na voljo

 

MASKA ZA OBRAZ PROTI STARANJU

Maska proti staranju. Vsebuje algo pelvetio, ki dodatno pomaga proizvajati kolagen v koži. Okrepi spodnjo bariero kože medtem ko ji nudi hidracijo in sijočo polt.

UPORABA: nanesite na suh in očiščen obraz. 1-2x tedensko nežno nanesite na obraz in vrat s prstnimi blazinicami. Izogibajte se očesnemu predelu, ustnicam in lasem. Pustite delovati od 20-25 minut nato jo še nežno s krožnimi gibi vmasirajte v kožo.

OPOZORILO: Samo za zunanjo uporabo. Pred uporabo preverite na nevidnem mestu. Hraniti izven dosega otrok. Ni primerno za otroke do 12 let. Preprečiti stik z očmi. Pri stiku z očmi takoj temeljito sperite z obilo vode.

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.