Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

7th HEVAEN 24k* GOLD FIRMING SHEET MASK

7th HEVAEN 24k* GOLD FIRMING SHEET MASK

Ali veš?

Maska je obogatena z zvezdnim janežem in močnimi aminokislinami, ki pomagajo pri naravnem delovanju kože in jo intenzivno vlažijo. Rezultat je čvrsta, navlažena, mladostna in sijoča koža.

Ocena:
7th HEAVEN

Prodajalec: 7th HEAVEN

Cena: 5,99 €

Zaloga: na voljo

 

ZLATA MASKA ZUČVRSTITVENA IN POMLAJEVALNA MASKA ZA OBRAZ

Negovalna, pomlajevalna maska za učvrstitev kože je obogatena z zvezdnim janežem in močnimi aminokislinami, ki pomagajo pri naravnem delovanju kože in jo intenzivno vlažijo. Rezultat je čvrsta, navlažena, mladostna in sijoča koža.
UPORABA: Masko odprite in razgrnite ter jo nanesite 1-2x tedensko na očiščen in suh obraz ter jo nežno pogladite, da se maksimalno prilagodi vaši koži.  Naslonite se nazaj in se sprostite ter pustite delovati 10- 15minut. Nato odstranite masko in kožo nežno masirajte za maksimalno navlaženost. Za vidne rezultate jo uporabite kot del večernega rituala.

SESTAVINE: Označene na embalaži

OPOZORILO: Samo za zunanjo uporabo. Pred uporabo preverite na nevidnem mestu. Hraniti izven dosega otrok.  Ni primerno za otroke do 12 let. Preprečiti stik z očmi. Pri stiku z očmi takoj temeljito sperite z obilo vode.

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.