Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

VALMONT ELIXIR DES GLACIERS "Masque Majestueux Votre Visage" 50 ML

VALMONT ELIXIR DES GLACIERS "Masque Majestueux Votre Visage" 50 ML

Ali veš?

Maska, ki je kot balzam je oblikovana s plemenitimi sestavinami iz čebeljih panjev.

VALMONT

Prodajalec: VALMONT

Cena: 364,00 €

Zaloga: ni na voljo

 

PRESTIŽNA HRANLJIVA MASKA ZA VSE TIPE KOŽE

Maska, ki je kot balzam je oblikovana s plemenitimi sestavinami iz čebeljih panjev. Kožo v trenutku nahrani, navlaži povrhnjico in pomiri vse vrste občutljivosti in neugodja na koži. Koža je mehkejša kot kadarkoli prej z neverjetnim občutkom udobja, pomirjena in popolnoma napeta. Maska se priporoča za zrelo kožo. Za vse tipe kože še posebej suho kožo. V 10 minutah ima koža koristi za 72 ur.

UPORABA: 1x ali 2x tedensko nanesite debelo plast maske na očiščeno kožo. Masirajte s krožnimi gibi, navzgor, 1 do 2 minuti, da se sprostite in spodbudite absorpcijo hranljivih učinkovin. Med masažo postane tekstura bolj mastna in lepljiva. Počakajte 5 minut, nato masirajte z vlažnimi rokami. Tekstura maske postane mlečna. Izperite z vodo in nadaljujte s priporočeno nego obraza.

Izdelek shranjujte na hladnem.

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.