Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

REN EVERCALM OVERNIGHT RECOVERY BALM 15 ML

travel size
REN EVERCALM OVERNIGHT RECOVERY BALM 15 ML

Ali veš?

Bogat nočni balzam nahrani kožo z lipidi iz oliv, mandlja in lanenih olj, ki so bila aktivirana tako, da jih je mogoče enostavno absorbirati v kožo in jo intenzivno negujejo ter vlažijo, medtem ko spite, ko se koža ponaša z regenerativnim procesom.

Ocena:
REN

Prodajalec: REN

Cena: 19,99 €

Zaloga: na voljo

 

NOČNI BALZAM ZA OBRAZ ZA OBČUTLJIVO KOŽO

Bogat nočni balzam nahrani kožo z lipidi iz oliv, mandlja in lanenih olj, ki so bila aktivirana tako, da jih je mogoče enostavno absorbirati v kožo in jo intenzivno negujejo ter vlažijo, medtem ko spite, ko se koža ponaša z regenerativnim procesom. Izvleček jojobe in sončničnega olja podpirata naravno ravnovesje lipidov v koži, da okrepijo zaščitno  pregrado kože, medtem ko beta-glukan pomirja ter ublaži znake ali draženje suhe kože.

REZULTAT: Koža je globoko nahranjena in navlažena. Koža je pomirjena in gladka. Intenzivna nočna nega za gladko, pomirjeno in zdravo kožo zjutraj.

TIP KOŽE: Za občutljivo kožo in kožo nagnjeno k reakcijam.

UPORABA: zvečer balzam segrejte med prsti in ga nanesite na očiščen obraz. Nežno masirajte dokler se izdelek popolnoma ne vpije v kožo.

SESTAVINE: Coco-Caprylate/Caprate, Glycerin, Aqua (Water), Almond/Borage/Linseed/Olive Acids/Glycerides, Polyglyceryl-6 Distearate, Jojoba Esters, Oryza Sativa Starch, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil Unsaponifiables, Glyceryl Caprylate, Polyglyceryl-3 Beeswax, Sodium Stearoyl Glutamate, Benzyl Alcohol, Parfum (Fragrance), Hippophae Rhamnoides Oil, Tocopherol, Magnesium Carboxymethyl Beta-Glucan, Dehydroacetic Acid, Eclipta Prostrata Extract, Eclipta Prostrata Leaf Extract, Moringa Oleifera Seed Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Citronellol, Geraniol, Limonene, Linalool * 100% Natural Fragrance

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.