Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

ROSACTIVE HYDRA COMFORT AGE CREAM 250ML

večje pakiranje
ROSACTIVE HYDRA COMFORT AGE CREAM 250ML

Ali veš?

ROSACTIVE izdelki izvirajo iz neskončnega sveta naravnih sestavin.

Ocena:
ROSACTIVE

Prodajalec: ROSACTIVE

Cena: 99,99 € 59,99 € Najnižja cena pred akcijo: 59,99 €

Zaloga: zadnji kosi

 

KREMA ZA OBRAZ PROTI STARANJU

KOZMETIČNE UČINKOVITE SESTAVINE: Olje pšeničnih kalčkov, liposomi vitamina A, poljska preslica, olje sladkega mandlja, naravni vlažilni faktor, sorbitol.

EKSKLUZIVNA FORMULA: Brez PEG, brez mineralnih olj, brez silikonov, brez alergenov, brez parabenov, brez umetnih barvil.

Bogata maska je namenjena suhi in ne nahranjeni koži, ter vsem tipom koži, katerim primanjkuje vlage in nege. Vsebuje vlažilne in aktivne sestavine ki obnavljajo kožo, zaradi regenerativnih učinkov pa preprečuje nastajanje gub, daje boljšo teksturo in elastičnost koži. Prav tako spodbuja intenzivno zdravljenje kože in upočasnjuje staranje.

UPORABA: Po temeljitem čiščenju in tonificiranju, masko v tankem sloju nanesite na obraz, vrat in dekolte. Izogibajte se predelu okoli oči in ustnic. Masko pustite delovati 15 minut in s pomočjo gobice sperite z vodo.

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.