Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

BIO BIO RETINOID YOUTH CONCENTRATE OIL 30ML

BIO BIO RETINOID YOUTH CONCENTRATE OIL 30ML

Ali veš?

Z 99% sestavinami naravnega izvora smo vključili organsko olje šipka (bogato z omega 3 in 6), ki pomaga krepiti kožno pregrado z vlago, izboljša čvrstost in prožnost; medtem ko olje rakitovca neguje, zmanjšuje hrapavost ter odpravlja suhost in dehidriranost kože.

Ocena:
REN

Prodajalec: REN

Cena: 68,99 €

Zaloga: na voljo

 

KONCENTRAT ZA OBRAZ Z UČINKOM RETINOLA PROTI STARANJU

Z uporabo naše rastlinske alternative retinolu, Bidens Pilosa, olje dokazano vidno zmanjšuje videz drobnih linij in gub po 28 dneh*. Ne draži kože in je primerno tudi za najbolj občutljivo kožo.

Z 99% sestavinami naravnega izvora smo vključili organsko olje šipka (bogato z omega 3 in 6), ki pomaga krepiti kožno pregrado z vlago, izboljša čvrstost in prožnost; medtem ko olje rakitovca neguje, zmanjšuje hrapavost ter odpravlja suhost in dehidriranost kože. Rezultat je vidno bolj zdrava polt. *Dokazano z oceno potrošniške študije na 95 moških in ženskah.

UPORABA: Zvečer pred spanjem segrejte 5 kapljic koncentrata na dlani in ga nanesite z rahlim trepljanjem po obrazu, vratu in dekolteju. Pri izdelku se lahko pojavi naravna usedlina zato izdelek pred uporabo dobro pretresite. Za optimalne rezultate po nanosu izdelka uporabite Bio Retinoid Youth Cream.

SESTAVINE: Rosa canina fruit oil,glycine soja oil,elaeis guineensis oil,gossypium herbaceum seed oil,bidens pilosa extract,parfum,hippophae rhamnoides oil,linum usitatissimum seed oil,tocopherol,linalool,helianthus annuus seed oil,rosmarinus officinalis leaf extract

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.