Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

CORINE DE FARME BIO EYE MAKE-UP REMOVER, 150 ml

novo
CORINE DE FARME BIO EYE MAKE-UP REMOVER, 150 ml

Ali veš?

Dvofazni certificiran organski odstranjevalec ličil. Odpravlja vse vrste ličil, tudi najbolj trdovratne.

Cena: 11,49 €

Zaloga: na voljo

 

BIO DVOFAZNI ODSTRANJEVALEC VODOODPORNIH OČESNIH LIČIL

Dvofazni certificiran organski odstranjevalec ličil. Odpravlja vse vrste ličil, tudi najbolj trdovratne. Njegova dvofazna formula nežno odstrani ličila, koža pa je sveža in dobro očiščena. Primeren tudi za najbolj občutljivo kožo okoli oči. Hipoalergena, nemastna formula brez dišav.

UPORABA: Pred vsako uporabo dobro pretresite, da se obe fazi premešata. Na bombažno blazinico nanesite odstranjevalec in nežno masirajte predel oči. Izpiranje ni potrebno.

OPOZORILO: Ne nanašajte na razdraženo ali poškodovano kožo. Hranite izven dosega otrok. Sestavine navedene na embalaži.

SESTAVINE: Aqua, Coco-Caprylate/Caprate, Dicaprylyl Carbonate, Glycerin, Sodium Chloride, Sodium Levulinate, Sodium Benzoate, Linum Usitatissimum Seed Oil*, Centaurea Cyanus Flower Water*, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder*, Citric Acid, Tocopherol, Potassium Sorbate.

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.