Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

REN PERFECT CANVAS CLEAN JELLY OIL CLEANSER 100ML

REN PERFECT CANVAS CLEAN JELLY OIL CLEANSER 100ML

Ali veš?

Nežno in učinkovito čistilo za obraz, ki se iz gela pretvori v olje in nato v mleko.

Ocena:
REN

Prodajalec: REN

Cena: 29,99 €

Zaloga: na voljo

 

OLJNI GEL ZA ČIŠČENJE OBRAZA ZA VSE TIPE KOŽE

Nežno in učinkovito čistilo za obraz, ki se iz gela pretvori v olje in nato v mleko. Učinkovito odstranjuje vodoodporna ličila, nečistoče na koži ter tudi SPF, medtem ko obnavlja vašo kožo in ji nudi popolno podlago za nadaljevanje vaš dnevne rutine. Zelo učinkovit, vendar nežen izdelek za čiščenje obraza vam nudi zdrav in sijoč izgled vaše kože.

TIP KOŽE: Za vse tipe kože.

REZULTAT: Koža je čista, uravnovešena in navlažena.

UPORABA: Nežno vmasirajte majhno količino izdelka na suh obraz in zaprite oči. Dodajte toplo vodo, da naredite nežno emulzijo in temeljito sperite. Uporabite vlažno gobico ali krpico in s krožnimi gibi masirajte, da odstranite vse sledi ličil, nečistoč ali SPF.

SESTAVINE: Vitis Vinifera Seed Oil, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Aqua (Water), Sucrose Laurate, Limnanthes Alba Seed Oil, Parfum* (Fragrance), Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil Unsaponifiables, Sucrose Stearate, Sucrose Palmitate, Limonene, Linalool 100% Natural Fragrance

 
 

Podobni produkti

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.