Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

PURA KIKI Jeklenička za dojenčka (Slow) 150 ml

- 32 %
PURA KIKI Jeklenička za dojenčka (Slow) 150 ml

Ali veš?

 

Zakaj bi se odločili za stekleničko brez plastike?

  • ker tudi plastika brez BPA izloča kemikalije
  • ker se steklo lahko razbije
  • ker bi morale stekleničke rasti skupaj z otrokom
Pura

Prodajalec: Pura

Cena: 12,49 € 8,49 € Najnižja cena pred akcijo: 8,49 €

Zaloga: zadnji kosi

 

JEKLENIČKA 0 - 6 M+ (POČASNI TOK)

(z vključenim cucljem Natural Vent Nipple počasnega pretoka 0-6m+ ter silikonskim pokrovčkom)

Jeklenička je narejena iz obstojnega nerjavečega jekla, ima merilno skalo na notranji strani in je varna za pomivanje v pomivalnem stroju.

Je plastika dejansko vredna tveganja?

Jeklenička je narejena iz kakovostnega, antibakterijskega nerjavečega jekla (1.4301/304).

Vse Pura Kiki jekleničke so kompatibilne s Pura Kiki cuclji za novorojenčke in dojenčke, nastavki za malčke ter pokrovčki za shranjevanje, lahko pa se tudi enostavno spremenijo v stekleničko za vodo. Pura spodbuja dojenje. Materino mleko v Pura jeklenički je zaščiteno pred svetlobo in tako ohranja pomembne proteine in hranilne snovi. Natural Vent cuclji s svojo obliko posnemajo obliko bradavice, prav tako pretok cuclja simulira dojenje. Sistem enojne odprtine omogoča nemoteno hranjenje, minimizira dotok zraka in pomaga preprečevati kolike. Tudi embalaža ne vsebuje plastike in je primerna za recikliranje.

Jeklenička je kompatibilna tudi s cuclji drugih blagovnih znamk, ki so naštete na drugi strani embalaže. Za zaščito in boljši oprijem priporočamo uporabo silikonske nogavičke. 

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.