Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

VALMONT V-FIRM EYE CREAM 15ML

novo
VALMONT V-FIRM EYE CREAM 15ML

Ali veš?

Z vsakim nanosom je utrujenost pozabljena in občutek čvrstosti se obnovi, kar popelje vaš čudovit široko odprt pogled nazaj v sedanjost.

VALMONT

Prodajalec: VALMONT

Cena: 240,00 €

Zaloga: na voljo

 

KREMA ZA UČVRSTITEV KOŽE OKOLI OČI

Enkraten užitek v negi okoli oči v vseh pogledih, od njegovega osupljivega medeno-zlatega odtenka in drseče teksture gela do njegove učvrstitvene učinkovitosti. Težke veke in ohlapna koža pod očmi se bodo veselili dnevnega odmerka obnovitvenih lastnosti V-Firm Eye. Z vsakim nanosom je utrujenost pozabljena in občutek čvrstosti se obnovi, kar popelje vaš čudovit široko odprt pogled nazaj v sedanjost.Primerno za vse starosti in tipe kože. Še posebej blagodejno deluje na suho kožo.

UPORABA: Zjutraj in/ali zvečer z nežnim tapkanjem nanesite pol potiska kreme okoli oči. Kremo za okoli oči uporabite po uporabi V-FIRM serum in pred V-FIRM kremo.

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.