Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

VALMONT PRIME RENEWING PACK 75 ML

novo
VALMONT PRIME RENEWING PACK 75 ML

Ali veš?

Povečuje obstojnost ličil. Uravnava hidrolipidni plašč in vzpodbuja vitalne funkcije kože, koži takoj povrne sijaj in zdrav videz.

VALMONT

Prodajalec: VALMONT

Cena: 270,00 €

Zaloga: na voljo

 

BOGATA NEGOVALNA KREMNA MASKA + JUST BLOOM EDP 2ML

Bogata kremna maska, ki koži podari energijo in svežino, ki traja več ur. Povečuje obstojnost ličil. Uravnava hidrolipidni plašč in vzpodbuja vitalne funkcije kože, koži takoj povrne sijaj in zdrav videz. Gladi in sprošča, pomaga vzdrževati idealni nivo vlage v koži, čvrsti in izboljša teksturo kože. Za vse tipe kože.

DNEVNA UPORABA: Zjutraj nanesite masko v tanki plasti na obraz in vrat. Pustite delovati 3 do 5 minut in obrišite z vlažno krpo. Nadaljujte s tonikom in redno nego.

OBČASNA UPORABA: Tako pogosto, kot se vam zdi potrebno, nanesite masko na obraz in vrat v debeli plasti, pustite delovati 20 minut in obrišite z vlažno krpo. Nadaljujte s tonikom in redno nego.

OPOZORILO: Maske ne uporabljajte na predelu okrog oči. Če maska zaide v oči, jo sperite z vodo

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.