Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

VALMONT PRIMARY POMADE 50 ML

VALMONT PRIMARY POMADE 50 ML

Ali veš?

Zahvaljujoč najnovejši tehnologiji boste začutili neverjetno fino teksturo, ki hitro in enostavno prodre v kožo ter vidno zaceli suha ali razdražena območja.

VALMONT

Prodajalec: VALMONT

Cena: 263,00 €

Zaloga: na voljo

 

INTENZIVNA KREMA ZA NEGO KOŽE
Izredno mazljiva krema, ki intenzivno neguje vašo kožo. Zahvaljujoč najnovejši tehnologiji boste začutili neverjetno fino teksturo, ki hitro in enostavno prodre v kožo ter vidno zaceli suha ali razdražena območja. Obnavlja lipide, zaščitno bariero kože ter mehča suhe predele. Koža je bolj gladka, voljna in udobna. Primerno za vse tipe kože, še posebej suho.

OPOZORILO: Ker vsebuje visoko koncentracijo rastlinskega voska, se lahko tvorijo kristali, vendar to nikakor ne zmanjšuje učinkovitosti ali varnosti izdelka.

SESTAVINE: LP FOS kompleks spodbuja ravnovesje kožne flore za optimalno delovanje kožne bariere. Biomimetični lipidni kompleks: povrne delovanje bariere v epidermis.
Ole-popravljalni kompleks: intenzivno negovalna mešanica rastlinskega voska, estrov, olj in masla.

UPORABA: Zjutraj in / ali zvečer v rokah segrejte majhno količino kreme in nanesite na celoten obraz in vrat po uporabi seruma. Nežno masirajte za popolno absorpcijo.

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.