Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

VALMONT PRIMARY SOLUTION 20 ML

VALMONT PRIMARY SOLUTION 20 ML

Ali veš?

Pomirja znake vnetja, lajša nelagodje in bolečino ter zdravi in zmanjšuje videz kožnih madeže.

VALMONT

Prodajalec: VALMONT

Cena: 177,00 €

Zaloga: na voljo

 

LOKALNA INTENZIVNA NEGA ZA OBRAZ
Ta ciljno usmerjen serum nadzoruje in zmanjšuje pojav vseh nepravilnosti na vaši koži. Odpravlja mozolje, luskavico ali manjše poškodbe na koži. Pomirja znake vnetja, lajša nelagodje in bolečino ter zdravi in zmanjšuje videz kožnih madeže. Nepravilnosti so vidno zmanjšanje, koža pa ponovno vzpostavi ravnovesje. Primerno za vse tipe kože.

SESTAVINE: LP FOS kompleks: spodbuja ravnovesje kožne flore za optimalno delovanje kožne bariere. Olje boraje blaži in pomiri draženje. Keratinolitično sredstvo: spodbuja izločanje odmrlih celic na vnetih območjih.

UPORABA: zdelek nanesite lokalno na prizadeto območje. Nadaljujte z vašo lepotno dnevno rutino. Nasvet: z nežnim potiskom na pumpico se boste izognili prekomerni uporabi izdelka.

 
 

Podobni produkti

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.