Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

CORINE DE FARME AFTER SUN LOTION "LONGER TAN" 250ML

CORINE DE FARME AFTER SUN LOTION "LONGER TAN" 250ML

Ali veš?

Od leta 1991, Corine de Farme črpa iz srca polinezijske narave - olje Tahitian Monoi, za obarvano, zaščiteno in dišečo kožo. Prisotnost etikete "Monoi de Tahiti Appellation d'origine", zagotavlja kakovost in pristnost njegovih sestavin.

Ocena:

Cena: 7,99 €

Zaloga: na voljo

 

LOSJON PO SONČENJU ZA PODALJŠANJE OBSTOJNOSTI TENA KOŽE

Losjon je idealen za naravno podaljševanje porjavelosti kože. Njegova formula združuje povečanje melanina, ki je prisoten na površini kože, ter 100% naravni rastlinski ekstrakt Tahitian Monoi s svojimi pomirjujočimi lastnostmi. Koža je tako primerno pomirjena in navlažena s hladilnim učinkom ter z vonjem, ki spominja na tropske otočke. Zaradi lahke teksture se hitro vpije v kožo, ten je izboljšan in dolgotrajen.

UPORABA: Losjon nanesite na celotno telo po sončenju. Losjon je nemasten, zato se lahko že nekaj minut po nanosu oblečete.

SESTAVINE: Aqua, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Alcohol, Dimethicone, Glyceryl Stearate, C10-18 Triglycerides, Coco-Caprylate/Caprate, Cocos Nucifera Oil, Sorbitan Caprylate, Parfum, Carbomer, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Bisabolol, Propanediol, Benzoic Acid, Inositol, Sodium Hydroxide, Linalool, Limonene, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Eugenol, Alpha-Isomethyl Ionone, Gardenia Taitensis Flower Extract, Isoeugenol, Hydroxycitronellal, Citric Acid.
Monoï de Tahiti 1%.

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.