Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

CORINE DE FARME SHOWER GEL HAIR & BODY PRINCESS 250 ML

CORINE DE FARME SHOWER GEL HAIR & BODY PRINCESS 250 ML

Ali veš?

Šampon vsebuje 95% naravnih sestavin. Šampon je tako nežen, da je primeren za nego najbolj občutljive kože in las vaše male vile.

Cena: 5,99 €

Zaloga: na voljo

 

OTROŠKI ŠAMPON ZA LASE IN TELO ZA DEKLICE - PRINCESKE

Nežno odišavljen šampon z vonjem jagod. Šampon vsebuje 95% naravnih sestavin. Šampon je tako nežen, da je primeren za nego najbolj občutljive kože in las vaše male vile. Hipoalergeno. Brez parabenov, brez fenoksietanola, brez umetnih barvil, brez parfumov. Testirano pod dermatološkim in oftmatološkim nadzorom (oblikovano tako, da zmanjša tveganja za alergije).

UPORABA: Šampon nanesite na telo in lase, nežno vmasirajte, nato sperite z vodo.

OPOZORILO: Pena je oblikovana tako da ne draži oči, v kolikor pride v stik z očmi temeljito izperite z vodo. Ne uporabljajte na razdraženi in poškodovani koži.

Vse sestavine so navedene na embalaži.

SESTAVINE: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Coco-Betaine, Sodium Chloride, Glycerin, Parfum, Sodium Benzoate, Citric Acid, Potassium Sorbate, Sodium Hydroxide

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.