Košarica

 

0

Košarica je prazna.

 
 

CORINE DE FARME BIO ORGANIC WATER ROSE 200ML

CORINE DE FARME BIO ORGANIC WATER ROSE 200ML

Ali veš?

Linija za obraz CORINE DE FARME je oblikovana s skrbno izbranimi in prečiščenimi ekstrakti rastlin in cvetja, zato, da koži nudijo kar največjo količino svojih pozitivnih hranljivih lastnosti.

Cena: 12,99 €

Zaloga: na voljo

 

ROŽNA VODICA Z IZVLEČKOM VRTNICE ZA ČIŠČENJE IN OSVEŽITEV OBRAZA

Vodica z ekstraktom cvetov vrtnice z obraza odstrani še zadnje sledi ličil in tonira kožo, preprečuje izsušenost  in odlično fiksira ličila. Koža je čista, osvežena in hidrirana.  Izdelek vsebuje najmanj 99% naravnih sestavin. Primeren za vse tipe kože.

UPORABA: Vodico zjutraj popršite po obrazu, vratu ter dekolteju, pustite nekaj sekund, da se posuši. Zvečer jo uporabite kot tonik, da odstranite zadnje sledi ličil. Ne spirajte. Vodico lahko uporabljate tudi s pomočjo vatne blazinice, prav tako je primerna za osvežitev telesa v poletnih mesecih.

SESTAVINE: Aqua, Rosa Damascena Flower Water*, Glycerin, Polyglyceryl-4 Caprate, Polyglyceryl-6 Caprylate, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Citronellol, Geraniol.

OPOZORILO: Ne uporabljajte na razdraženi in poškodovani koži.

Linija za obraz CORINE DE FARME je oblikovana s skrbno izbranimi in prečiščenimi ekstrakti rastlin in cvetja, zato, da koži nudijo kar največjo količino svojih pozitivnih hranljivih lastnosti. Celotna linija je sestavljena iz:

•  Najmanj 99% sestavin naravnega izvora
•  Brez parabenov in brez barvil
•  Vsi izdelki so Hipoalergeni in oblikovani pod farmacevtskim nadzorom, ter testirani pod dermatološkim in oftalmološkim nadzorom.

SESTAVINE: Aqua, Rosa Damascena Flower Water*, Glycerin, Polyglyceryl-4 Caprate, Polyglyceryl-6 Caprylate, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Citronellol, Geraniol.

 
 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.